Bezoek aan de BETT2019

Vanuit de centrale hal liep ik de BETT binnen via één van de vele ingangen. Twijfelend stond ik tussen de stands. Je moet begrijpen dat alles nogal overweldigend over kwam. Waar zou ik beginnen? Ik besloot zomaar een kant op te lopen. Ik bekeek allerlei stands met programma’s, robots, virtual reality en nog veel meer. Aan het eind van mijn wandeling bedacht ik me dat ik slechts dit pad maar één kant op was gelopen. Vanaf het punt waar ik was begonnen, was nog minstens net zo veel te zien aan de andere kant. En ook naast mij waren nog paden, die ik nog niet had bewandeld. Immens groot dus.

Na een paar uur rond gekeken te hebben, begon ik aardig zicht te krijgen op wat er allemaal te zien was. Veel grote, bekende spelers op het gebied van ICT, maar ook heel wat kleine, beginnende bedrijfjes. Voor mij was Microsoft uiteraard de meest bekende speler. Het is immers waarmee ik al jaren werk. Ze lieten o.a. de nieuwste ontwikkelingen zien in Microsoft Teams, de Learning Tools in Office en de ontwikkelingen in STEM-educatie (STEM staat voor Science Technology Engineering Math).

Na twee dagen BETT heb ik nog niet alles kunnen zien. Wel heb ik een overweldigende hoeveelheid informatie ontvangen over wat ICT allemaal kan betekenen voor ons onderwijs. Ik heb het ervaren als een inspirerende tweedaagse. Hieronder een korte foto-impressie.

Heb je een vraag of opmerking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat zeggen de klanten?