Ontwikkelingen blog 2

Precies een jaar geleden schreef ik dat ik morgen zou starten op het ROC Mondriaan. Ik schreef dat ik een veelzijdige klus had aangenomen, waarin ik me verder kon ontwikkelen in de ICT.  En dat is zeker gelukt!

Elke dag ontwikkel ik mezelf weer verder en doe ik mijn best mijn nieuwe (inmiddels vertrouwde) collega’s weer verder te helpen in hun digitale vaardigheden. Ik heb de nodige blogposts daarover geschreven. Toch keer ik nu weer één dag in de week met veel plezier terug naar het PO.

Hoe zit dat?

Het afgelopen jaar had ik ouderschapsverlof op maandag en dat stopt deze maand. De maandag, die ik daarvoor een jaarlang met mijn dochters had, ga ik nu weer werken voor SCOH. Na een jaar hebben zij nog steeds geen vervanging voor mij door het tekort aan leraren! Eigenlijk is het treurig dat er zo’n tekort is in het PO. Gelukkig kan ik hen weer met veel plezier helpen in mijn ‘oude’ functie als ICT-coördinator.

Ik schreef toen dat ik mijn kennis als ICT-coördinator zou meenemen naar het MBO en nu kan ik mijn kennis vanuit het MBO weer meenemen naar het PO. Het is zeker een leerzaam jaar geweest voor mij. Ik kijk nu met een vernieuwde blik naar ICT in het PO.

Voor mijn blog betekent dit overigens dat ik nu dus kan schrijven over ontwikkelingen op het gebied van ICT in het PO en MBO.

Wat heb ik toch twee mooie banen. 🙂

Heb je een vraag of opmerking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat zeggen de klanten?