Ontwikkelingen blog

Even een kort persoonlijk berichtje.

Ik heb afgelopen vrijdag mijn laatste werkdag gehad bij SCOH. Ik heb daar bijna drie jaar met heel veel plezier gewerkt. Ik heb er ontzettend veel geleerd, vooral als ICT-coördinator. Ik zal echt met plezier aan het werk en iedereen terug denken.

Vanaf morgen start ik op het MBO. Ik ga lesgeven op het ROC Mondriaan als docent digitale vaardigheden, vakhoofd ICT, digicoach en studieloopbaanbegeleider. Een veelzijdige klus, waar ik me verder kan ontwikkelen in de ICT. Al zal ik wel even wat tijd nodig hebben om me in te werken.

Ik hoop er net zo veel plezier te beleven als ik de afgelopen jaren had op mijn werk. Ik heb ondertussen enkele mensen van het team ontmoet (en een paar studenten gezien) en ik denk dat dit wel gaat lukken. Ik heb er in ieder geval wel erg zin in!

Ik weet nog niet zo goed wat dit betekend voor dit blog. Ik denk dat ik gewoon verder ga, maar dat de doelgroep verschuift van het PO naar het MBO. Wat er ook gebeurt, nog steeds schrijf ik vanuit de gedachte dat ik hiermee mede-onderwijzers en -ICT’ers aan het denken zet over wat voor hun situatie werkt, zodat hun leerlingen, en nu ook studenten, zo goed mogelijk onderwijs mogen genieten.

Heb je een vraag of opmerking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat zeggen de klanten?