In de klas is waar het onderwijs plaatsvindt. Alle trainingen van Edu-i zijn gegeven vanuit praktijkervaring en vooral gericht op de directe bruikbaarheid in de klas. Dat houdt in dat als je een training van mij volgt, je het de volgende dag al kan toepassen in je klas. De trainingen zijn gericht op het vergroten van het leerplezier en de verlichting van de administratieve last.

Vandaag een training gedaan, is morgen gebruiken in de klas.

Microsoft Teams

Communicatie, samenwerken en bestanden delen. Alles komt samen in Microsoft Teams. Het is niet voor niets een van de snelst groeiende applicatie van Microsoft ooit. Deze training is gericht op het gebruik in de school en/of klas.

Meer informatie

OneNote

OneNote is het ideale digitale notitieblok. Maak schetsen, notities en verzamel afbeeldingen, video’s en websites. Deel deze informatie met uw klas, werkgroep of team en werk samen om tot de beste resultaten te komen.

Meer informatie

Flipgrid

Flipgrid is een video-discussieplatform, dat uw leerlingen op een gemakkelijke manier interactief laat meedoen met uw lessen. Het is op eindeloos veel manieren in te zetten bij alle vakken.

Meer informatie

Whiteboard

Uitleg geven aan uw klas is een stuk gemakkelijker met Microsoft Whiteboard. Kies de juiste liniëring, zoek en voeg gemakkelijk afbeeldingen toe en werk samen met de hele klas op het bord.

Meer informatie

Sway

Sway is een online tool waarmee u een mooie presentatie kan maken in de vorm van een doorlopend en gemakkelijk up-to-date te houden boekje. De focus van Sway ligt op de inhoud en niet op de vormgeving.

Meer informatie

Forms

Als u wilt controleren hoe uw klas of team ergens over denkt, u zich afvraagt wat de voorkennis is of er moet worden in geschreven voor een werkgroep of keuzemodule. Het kan allemaal met Forms.

Meer informatie

Insluitende lezer

De insluitende lezer is de tool van Microsoft om de leesvaardigheid van leerlingen en studenten te bevorderen.
Het helpt door o.a. de tekst voor te lezen, de tekst op te delen in lettergrepen en de leesbaarheid aan te passen.

 Meer informatie

Microsoft Office 365

Uiteraard kan ik trainingen geven in Microsoft Word, Excel en/of PowerPoint. Ook een training in het gebruik van OneDrive is mogelijk. Deze trainingen worden altijd op maat geleverd, zodat het de schoolleider, docent of onderwijsondersteuner het meeste oplevert.